besttourbooking.com

YILMAZ ve Meclisinden Başkan Murzioğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, ÇTB Meclis Üyeleri ile birlikte Oda organ seçimleri sonucu yeniden başkan seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlunu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Yılmaz ve Murzioğlu gerçekleşen ziyarette oda ve borsa seçimleri ile Samsun ve Çarşambanın ticari hayatını istişare etti.

YILMAZ ve Meclisinden Başkan Murzioğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

2022 yılının son aylarında gerçekleşen Oda ve Borsa organ seçimlerini değerlendiren Yılmaz, “Bir kez daha güven tazeleyen STSO Başkanımız Murzioğlu ve Meclis Başkanımız Haluk Akyüz’ü tebrik ediyor, Samsun’a sundukları hizmetlerinde başarılar diliyorum, yeni dönemde de Ticaret Odamız ile sürdürdüğümüz başarılı ilişkilerimize devam ederek şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Ziyarette Başkan Yılmaz ve Murzioğlu, Samsun’un ticari hayatı için büyük bir öneme sahip olan fındığın dünya pazarında daha hak ettiği değeri alabilmesi ve hem dünya pazarında hem de Türkiye’de katma değerli ürün olarak kullanımının yaygınlaşması için akıl birliği ile ortak çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.


Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Meclis Başkanı Hacı Toraman ve beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Mehmet Çalışkan, Hüseyin Işık ve İlhan Peker ile birlikte, Samsun TSO Yönetimi’ne, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Beytekin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fahri Eldemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çakır ve Kerem Tüfekçi’nin bulunduğu ziyarette ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Murzioğlu ve yönetimine başarılı bir çalışma dönemi temenni etti.


Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası Başkan Yılmaz, Başkan Murzioğlu’na Çarşamba’nın fındığını, Meclis Başkanı Hacı Toraman, STSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz’e Çarşamba’nın yumurta topuk ayakkabısının minyatürünü hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Murzioğlu, güven tazeleyerek yeniden ÇTB Başkanlığına seçilen Kazım Yılmaz ve yönetimine yeni dönemlerinde başarılar dileyerek, ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür etti.

Fotoğraflarla YILMAZ ve Meclisinden Başkan Murzioğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti Fotoğraf Galerisi