besttourbooking.com

Yılmaz; Mahallelerimiz Muhtarlarımıza Emanet

Çarşambanın mahalle muhtarları Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve yeni ÇTB meclisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yılmaz; Mahallelerimiz Muhtarlarımıza Emanet

Çarşamba Orta Mahalle Muhtarı Fatih Parladı, Yeşilırmak Muhtarı Hüsnü Kuşak, Sarıçalı Muhtarı Mehmet Özcan, Helvacalı Muhtarı Mehmet Bediz, Sungurlu Muhtarı Mustafa Yarar, Hasabahçe Muhtarı Metin Kocaman ve Kirazlık Çay Muhtarı Arslan Genç, ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Ekim ayı başında gerçekleşen Borsa organ seçimleri sonucunda yeniden başkan seçilen Yılmaz ve yeni meclisine hayırlı olsun dileklerini iletti.  Tebrik ziyaretinde ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin ve Hüseyin Işık ve Genel Sekreter Sercan Yaşar hazır bulundu.


Muhtarların talep, görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Yılmaz, “Muhtarlık müessesi yerel demokrasimizin ilk halkalarındandır. Çarşambalı Muhtarlarımız mahallelerinde bizlerin gözü kulağı olmaya devam etmektedir. Çarşambalı hemşehrilerimizin istek, talep ve sorunlarını ilk aktardığı kişiler muhtarlarımızdır. Değerli muhtarlarımız, Belediyeler başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlarla her adımında istişare içerisinde oldukları önemli bir görev icra etmektedirler. Mahallelerimiz ve ilçemiz, çok önemli bir sorumluluk ifa eden muhtarlarımıza emanettir. İlçemize ve Mahallelerimize hizmet yolunda her birinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Başkan Yılmaz, Parladı, Kuşak, Özcan, Bediz, Yarar, Kocaman ve Genç’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek tebriklerini kabul etti.