TOBB İşbirliği ile Yöresel Ürünlerin Dijital Dönüşümü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Hepsiburada, HepsiTürkiyeden programı ile yöresel ürün ve coğrafi işaret tescilli ürünlerin kalite, geleneksellik, yöresel nitelik açısından ön plana çıkmasını sağlıyor; dijital pazarlama ve satış faaliyetleri yaparak üreticilere ve işletmelere destek oluyor. Hepsiburada, yöresinde ve yöreye ait üretim yapan KOBİlerin, kadın girişimcilerin, kooperatiflerin ürünlerini e-ticarete taşıyarak ekonomik faaliyetlere katılımlarını artırmak, e-ticaret kanalıyla güçlendirmek için desteklerini sunuyor. Başlatılan iş birliği zorlu pandemi döneminin etkilerinin hızla ortadan kaldırılmasına da destek vermeyi amaçlıyor.

TOBB İşbirliği ile Yöresel Ürünlerin Dijital Dönüşümü
Üreticiler, HepsiTürkiye’den programı ile Türkiye’nin birbirinden kıymetli binlerce lezzetini, kültürel zenginliğini, 81 ilimize ulaştırma imkanı buluyor. Bu sayede, köklü kültürümüzü yansıtan ürünlerin yeniden keşfedilerek sofralarımız Anadolu lezzetleriyle donatılıyor. Programımız, bu toprakların hazinesi 'coğrafi işaretli' ürünlerin talep görmesine ve gelişmesine destek oluyor.

YÖRESİNDE ÜRETİM YAPAN KOBİLERE,KADIN GİRİŞİMCİLERE VE KADIN KOOPERATİFLERİNE SAĞLADIĞIMIZ AVANTAJLAR;

• Lansmana özel 1 ay süre ile 10.000 TL ciroya kadar %1 komisyon oranı imkanı

• 100 adet ücretsiz fotoğraf çekimi desteği

• Coğrafi işaretli ürünlerin özel etiketle ayrıştırılması ve tanıtımı

• Ürünlerin yöreyi ayırt edici ve tanıtıcı il ve ilçe bilgilerinin özel etiketle ayrıştırılması ve tanıtımı

• HepsiTürkiye’den proje özel tanıtım sayfası

• Anasayfa görünürlük, dijital reklam ve banner desteği

• HepsiTürkiye’den projesine özel kolay kayıt sayfası

• Hepsiburada kurumsal anlaşmalı fiyatlar üzerinden kargo imkanı

• Kayıt aşamasında ve katalog ürün listelemede özel çağrı merkezi desteği

• E-ticaret eğitimi desteği

• HepsiAkademi ile haftada dört gün Hepsiburada panel eğitimi desteği

HepsiTürkiye’den yöresel ürün kriteleri

• İller bazında belirlenmiş yöresel ürün olması

• Marka tescil belgesi

• Gıda İşletme Kayıt Belgesi

• Coğrafi İşaret Denetim Belgesi

• Gıda kodeksine göre paketlenmiş ürün ve ambalajlı görsele sahip olması

• ‘Al Sat’ ürün özelliği taşımayan, tamamen menşeine özgü gıda, gıda dışı, kaybolmaya yüz tutmuş sanatsal değeri olan ve yöresel el emeği ürünler olması gerekmektedir

Yöresel ürünlerinizle programa katılmanız çok kolay!

Üretildiği yörenin karakteristik özelliklerini taşıyan yöresel ürünlerinizi HepsiTürkiye'den ile satışa sunabilirsiniz. HepsiTürkiye'den Yöresel Ürünler Programı’na katılmak için tek yapmanız gereken Hepsiburada iş ortağı olmak.
İşbirliği kapsamında başvurular 12 Ağustos 2021 tarihine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesi üzerinden de kabul edilmektedir.
**Programa vergi mükellefi olan işletmeler, kadın girişimciler, kadın kooperatifleri, esnaflar ve daha önce Hepsiburada Pazaryeri’nden ve Hepsiburada Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programı’ndan yararlanmamış işletmeler başvurabilirler.
Detaylı bilgi için 0850 214 09 15 Hepsiburada Çağrı Merkezi’mizden destek alabilirsiniz.

Başvuru için; https://tobb.org.tr/Sayfalar/20210716-HepsiTurkiye.html

#tobb #hepsiburada #organik #doğal #yöresel #küçükişletme #kosgeb #türkiyeodalarveborsalarbirliği