Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Devlet Nişanı

Almanya Federal Cumhuriyeti tarafından Devlet Nişanına layık görülen TOBB Başkanımız Sn. @RHisarciklioglu nu tebrik ediyor, Camiamız adına daha nice başarılara imza atılmasını diyoruz.

Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Devlet Nişanı
Hisarcıklıoğlu, daha önce de Fransa Devlet Nişanı, Avusturya Büyük Altın Liyakat Nişanı, İtalya Devlet Nişanı, İspanya Sivil Liyakat Nişanı Encomienda Payesi, Moğolistan İlham Nişanı, Kazakistan Dostluk ve İşbirliğini Geliştirme Madalyası, Johns Hopkins Üniversitesi Akdeniz Liderlik Ödülü, Avusturya Ekonomi Odası Altın Ödülü, Fransız Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Onur Nişanı, Gürcistan Ticaret ve Sanayi Odası Onur Nişanı, Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası Şeref Madalyası, İslam Ticaret ve Sanayi Odası Üstün Hizmet Ödülü, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Onur Ödülü, Romanya Ticaret ve Sanayi Odası Yılın İşadamı Ödülü’ne layık görülmüştür.