besttourbooking.com

Prof. Dr. Selahattin Kaynak ÇTB ve ÇTSO' yu Ziyaret Etti

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) ve Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası (ÇTSO) Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi aracılığı ile 2021 yılında üyelerimize ve bölge ekonomimize katkı sağlayacak projeler ve eğitimler hakkında görüşmek amacıyla Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Samsun Üniversitesi Engelli Birim Koordinatörü ve Çarşamba Ticaret Borsası ve Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Prof. Dr. Selahattin KAYNAK, ÇTB ve ÇTSO ya ziyaret gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Selahattin Kaynak ÇTB ve ÇTSO' yu Ziyaret Etti

Çarşamba Ticaret Borsası ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla gerçekleşen ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet YILMAZ, Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sercan YAŞAR, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin SÜRÜL, Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet DALGIÇ, Samsun Üniversitesi Engelli Birim Koordinatörü ve Çarşamba Ticaret Borsası ve Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Prof. Dr. Selahattin KAYNAK Çarşamba ve Ticaret Ve Sanayi Odası - Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Reyhan ARSLAN’ın katıldığı görüşme Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet YILMAZ'ın makamında gerçekleşti.

Görüşmede, Çarşamba Ticaret Borsası ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi aracılığı ile 2021 yılında üyelerimize ve bölge ekonomimize katkı sağlayacak projeler ve eğitimlere dair planlamalar konuşuldu.