besttourbooking.com

ÇTSO Başkanı Sonkaya’dan ÇTB Başkanı Yılmaz’a Ziyaret

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya ve ÇTSO Meclisi, dördüncü döneminde yeniden Başkanlığa gelen Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaza ve yeni ÇTB Meclisine tebrik ziyaretinde bulundu.

ÇTSO Başkanı Sonkaya’dan ÇTB Başkanı Yılmaz’a Ziyaret

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya ve ÇTSO Meclisi, dördüncü döneminde yeniden Başkanlığa gelen ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Yılmaz ve Meclisine hayırlı olsun dileklerini iletti.


Çarşamba’ya dair gündem konularının görüşüldüğü ve ÇTB ile ÇTSO’nun İlçeye sunacağı katkıların istişare edildiği tebrik ziyaretine ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Meclis Üyeleri Remzi Erdönmez, Nurettin Öztekin, Mehmet Çalışkan, Hüseyin Işık ve Genel Sekreter Sercan Yaşar iştirak etti. Başkan Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya ve ÇTSO Meclisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek tebriklerini kabul etti.


Yılmaz; İlçemize Büyük Hizmetler Vermeye Devam Edeceğiz


Başkan Yılmaz, “Yeni dönemde üyelerimizin gösterdikleri yüksek teveccüh ile bir kez daha Borsa başkanlığına seçilerek, bu süreçte aynı yolda yürüdüğüm değerli Meclis üyelerimiz ile birlikte Borsa yönetimine gelmiş bulunmaktayız. Çarşamba’da hoşgörü içerisinde seçimlerimizi tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte Oda seçimlerinde, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bey, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini gösterdikleri istikrar ve başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. ÇTB ve ÇTSO olarak Çarşambamıza büyük hizmetler vereceğiz” ifadelerine yer verdi.


Başkan Yılmaz Sonkaya ve ÇTSO Meclisi’nin tebriklerini kabul ederek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.