Çtb Başkanı YILMAZ'dan Samkon Başkanı Aşcı'ya Tebrik Mesajı

Sayın Hasan Kaya Aşcıyı Samkon Genel Kurulu Seçimleri sonucunda Samkon Genel Başkanlığına seçilmiş olmasından dolayı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim.

Çtb Başkanı YILMAZ'dan Samkon Başkanı Aşcı'ya Tebrik Mesajı

Astaj Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı olarak görev yapmakta olan, Bafralı işadamı Sayın Hasan Kaya Aşcı'yı SAMKON Genel Kurulu Seçimleri sonucunda SAMKON Genel Başkanlığına seçilmiş olmasından dolayı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Değerli Aşcı’nın Onursal Başkanlık görevini hakkıyla yerine getirdiğini ve Genel Başkanlık için de aynı özveriyle çalışıp SAMKON’nun her zaman destekçisi olacağına gönülden inanıyorum.

Samsun için gösterdiği faaliyetler ile adından bahsettiren Samsun’un tanıtılması ve toplumsal faaliyetlerin desteklenmesi adına çaba sarf eden Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) ve değerli SAMKON üyelerinin bugünden sonra da çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğinden kuşkumuz yoktur.

Yönetim Kurulu Listesi isimlerinin de belli olduğu SAMKON kongresinin sonuçlarının başta Samsun olmak üzere değerli tüm SAMKON üyelerine hayırlar getirmesini dilerim.

Kazım Yılmaz
Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı