Çarşamba Ticaret Borsası’ndan Elazığ’a Yardım

Çarşamba Ticaret Borsası, aylık olağan Meclis Kurulu toplantısında Elazığ merkezli yaşanan deprem felaketi sonrası yardımda bulunma kararı aldı.

Çarşamba Ticaret Borsası’ndan Elazığ’a Yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Samsun’daki Oda ve Borsalar, Elazığ merkezli 6.8 büyüklüğünde gerçekleşen deprem sonrası tek yürek olmuş ve TOBB koordinasyonunda yardım kampanyası başlatmıştı. Çarşamba Ticaret Borsası 29 Ocak Çarşamba günü gerçekleşen aylık olağan Meclis Kurulu toplantısında Elazığ’da yaşanan deprem felaketine kayıtsız kalınmaması gerektiği vurguladı. Gerçekleşen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin aldığı ortak kararla Meclise yaptıkları teklif sonucunda deprem felaketi sonrası Elazığ’a yardımda bulunulması kararı alındı.

Oda ve Borsalar, Felaket Sonrası Tek Yürek

Samsun’daki Oda ve Borsalar, Türkiye’yi yasa boğan Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası tek yürek oldu. Samsun ili Oda ve Borsa Başkanları, depremin derinden etkilediği Elazığ ve Malatya için Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) evsahipliğinde 26 Ocak Pazar günü bir araya gelerek acil durum değerlendirmesi yaptı. Toplanan Oda ve Borsa Başkanları, deprem sonrası oluşan acil ihtiyaçlar nedeniyle yardım kampanyası başlattı, başlatılan kampanya sonucu toplanan ısıtıcı, kullanılmamış giysi, kuru gıda ve çocuk bezi gibi malzemeler deprem bölgesine gönderildi.