Çarşamba Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Oldu

Türkiyedeki 28 oda ile birlikte Akredite Oda olmak için değerlendirmeye alınan ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI , yapılan son denetimden sonra belge almaya hak kazandı.

Çarşamba Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Oldu
BORSA Başkanımız Kazım Gürol YILMAZ akreditasyon sertifikasını, "Akreditasyon 5 Yıldız demektir" diyen TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun elinden aldı.

TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilen 8. Dönem Oda ve Borsa Akreditasyonu Sertifika törenine, TOBB Başkanı , Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurul Başkanı Halil METE ve çok sayıda oda başkanı katıldı.

Rifat HİSARCIKLIOĞLU konuşmasında ; "10 yıl önce atılan tohumların şimdi meyvelerini almaya başladıklarını dile getirdi."

GURURU YAŞIYORUZ

Başkanımız Kazım YILMAZ ; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türk Standartları Enstitüsü ile akreditasyon çalışmalarımız tamamlayarak sertifikamızı aldık ve haklı gururumuzu yaşıyoruz. Üyelerimize; Dökümantasyon, izleme ve kontrol sistemlerimizde daha kaliteli hizmet verilecek ve projeler üreteceğiz" şeklinde konuştu.