besttourbooking.com

Başkan Yılmaz’dan Başkan Doğan’a İadeiziyaret

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve ÇTB Meclisi, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğanı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz’dan Başkan Doğan’a İadeiziyaret

ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret ederek, ekim ayı başında gerçekleşen organ seçimlerinin ardından kendisini ziyaret ederek tebriklerini ileten Başkan Doğan’a iadeiziyaret gerçekleştirdi. Yılmaz, “Sayın Belediye Başkanımıza seçimlerimizin ardından gerçekleştirdiği ziyareti için teşekkür ediyorum, Meclisimiz ile birlikte iadeiziyaretimizi gerçekleştirerek, Çarşamba’da yürütebileceğimiz ortak çalışmaları, sanayi alanında gerçekleşen yatırım faaliyetlerini ve bölgede gerçekleşen alt yapı çalışmalarını istişare ettik. Belediye Başkanımıza ilçemizde yürüttüğü ummalı çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi.


Ziyarette ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Yaralı, Meclis Üyeleri Mehmet Çalışkan, Hüseyin Işık, Onur Bahattin Yılmaz ve Eski Kurucu Meclis Başkanı Nurettin Öztekin hazır bulundu.


Yılmaz ile Çarşamba’da yürütülen çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunan Doğan, Borsa meclis üyelerine Çarşamba’da devam eden alt yapı faaliyetleri ile civar köylerde yürütülen çalışmaları aktardı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, Yılmaz ve Meclisine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.