besttourbooking.com

Başkan YILMAZ İlçe Protokolünü Ağırladı

Çarşambanın İlçe Protokolü Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve yeni ÇTB meclisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan YILMAZ İlçe Protokolünü Ağırladı

Çarşamba Müftüsü Cemal Uzun, Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Berber, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Tevfik Akın, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Zekai Varol, İşkur Hizmetleri Şube Müdürü Rıfat Yıldız, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Feti Sel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Nüfüs Müdürü Yusuf Çakır, İlçe Sağlık Müdürü Özer Özen ve Kütüphane Müdürü Muharrem Orta, ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Ekim ayı başında gerçekleşen Borsa organ seçimleri sonucunda yeniden başkan seçilen Yılmaz ve yeni meclisine hayırlı olsun dileklerini iletti.  Tebrik ziyaretinde ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Mehmet Arslan ve Genel Sekreter Sercan Yaşar hazır bulundu.


İlçe protokolünü ağırlayan Başkan Yılmaz, “İlçemizin ileri gelen kuruluşlarının yetkilerini ağırlamaktan şeref duyduk, inanıyorum ki hoşgörü içerisinde dikkat ve titizlikle yürütülen ortak çalışmalar, bizleri birbirimize daha çok yakınlaştırdığı gibi ilçemize de büyük katkılar sunacaktır. Bakanlıklarımızın yerine getirmeye çalıştığı sorumluluklara destek olmak, Çarşambamız için ortak akılla hareket etmek, ilçemizin üretimine, gelişimine ve konumuna değer katacaktır” ifadelerini kullandı.


Başkan Yılmaz, Uzun,     Berber, Akın, Varol, Yıldız, Sel, Özdemir, Çakır, Özen ve Orta’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek tebriklerini kabul etti.