besttourbooking.com

Bakan Zehra Zümrüt SELÇUK’tan ÇTB'ye Teşekkür

Programı sebebiyle Samsuna gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, Samsun Valiliğinde gerçekleşen ziyaretinin ardından Engelsiz Yaşam Merkezlerinin açılışı için Çarşambaya geldi. T.C. Çarşamba Kaymakamlığı Samsun Çarşamba Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünün açılışını yapan Bakan SELÇUK açılış konuşmasında Engelsiz Yaşam Merkezlerine katkılarından dolayı Çarşamba Ticaret Borsasına teşekkürlerini sundu. Bakan Selçuk kurdele kesiminin ardından tesisi gezerek incelemelerde bulundu.

Bakan Zehra Zümrüt SELÇUK’tan ÇTB'ye Teşekkür

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk Çarşamba’da

Bir dizi programa katılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK Çarşambada kurulan T.C. Çarşamba Kaymakamlığı Samsun Çarşamba Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nün açılışı için Çarşamba’ya geldi.

Çarşamba Ticaret Borsası’na Teşekkür

Merkezin açılış konuşmasını yapan Bakan SELÇUK, “Çarşamba Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nün memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Engelsiz Yaşam Merkezlerine katkılarından dolayı Çarşamba Ticaret Borsası ve Çarşamba Belediyesi’ne teşekkür etti. Açılışa sağlık sorunları sebebiyle katılamayan Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım YILMAZ’ı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet ZEREN, Meclis Başkanı Hacı TORAMAN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai ATSAN, Yönetim Kurulu Üyesi Erol AKÇA, Meclis Üyesi Hüseyin IŞIK ve Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sercan YAŞAR açılışta hazır bulundu. SELÇUK, Açılış konuşması ve kurdele kesim töreninin ardından Engelsiz Yaşam Merkezi’ni gezerek incelemelerde bulundu.