Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi-dr.süleyman Ruhi Aydemir Tarafından Mevzuat Eğitimi Verildi.

Çarşamba Ticaret Borsası,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde , Samsun ve çevre il ve ilçelerden Oda ve borsa personellerinin katılımlarıyla Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Dr.Süleyman Ruhi Aydemir tarafından Mevzuat bilgilendirilmesi yapıldı.

Yapılan toplantıda Başmüfettiş , 5174 ve 5510 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanunu ve bu kanun uyarınca çıkarılan yönetmelikleri açılayarak , yer yer örnekleyerek oda ve borsa personellerini bilgilendirdi.Toplantı sonunda uygulamada problem yaşanılan muamelat sorunlarının da çözümleri açıklayan Aydemir, toplantının oda ve borsaların işleyişleri açısından önemli olduğunu belirtti.

Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu; Toplantının çok verimli geçtiğini belirterek Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Dr.Süleyman Ruhi Aydemir'e teşekkürlerini iletti.