besttourbooking.com

Hedef Tam Akredite

9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni TOBB Birlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Hedef Tam Akredite
Akredite olan ve akreditasyon süreci devam eden toplam 221 Oda/Borsanın Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Genel Sekreterin katıldığı törenin açılışında konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, göreve geldikleri günden itibaren "takip eden" değil, "yönlendiren", "yol açan" olmayı amaçladıklarını belirterek, akreditasyon sisteminin hizmet kalitesinin standardizasyonu açısından büyük önem taşıdığına işaret etti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden akreditasyon belgesi alan 21 oda/borsa ile birlikte 5 yıldızlı hizmet verme noktasına ulaşan oda/borsa sayısı 152'ye ulaştı. Akreditasyon süreci devam eden 69 oda/borsanın da çalışmaları tamamlandığında bu sayı 221'i bulacak. Hisarcıklıoğlu, hedeflerinin 365 oda ve borsanın tamamının akreditasyonlarını tamamlamaları ve 5 yıldızlı oda/borsa konumuna yükselmeleri olduğunu vurguladı.

AKREDİTEYİ ANLATIN

Hisarcıklıoğlu akredite ile hizmetin nasıl 5 yıldızlı olduğunu Oda ve Borsaların üyelerine anlatmalarını istedi. Hisarcıklıoğlu, akredite olan oda/borsaların, 5 yıldızlı oda/borsa sayılacağını belirtirken, "Bu belge, Londra'da, Paris'te, Berlin'de oda/borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa, bizim odamızda da üyelerimizin aynı kalitede hizmet alacağının garantisidir. 221oda/borsamız belgesini aldığında. Oda borsalarımızın yüzde 60'ı akredite olmuş hale gelecek" dedi.

Çarşamba Ticaret Borsası 8.dönemde aldığı bir yıllık sertifikasını 9.dönemde 3 yıllık olarak yeniden alarak hizmet kalitesini tescillemiş oldu. Birlik merkezinde düzenlenen törene Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz,  Meclis Başkanı Ali Toraman, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Yaralı, Meclis Kurulu Üyesi Yaşar Asma,Mehmet Çalışkan,Nurettin Öztekin ve Borsa Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu  katıldı.