Çarşamba Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İşbirliği ile 1000 Öğrenciye Bot Yardımı Yapıldı

Çarşamba Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımında bulundu.

İlçe Merkezinde yer alan İlk/Orta ve Lise Okul Müdürlükleri ile borsamız tarafından yapılan yazışma sonucu ihtiyaç sahibi öğrenci sayıları tespit edildi.Öğrencilere Kışlık Bot’ ların ulaştırılması için Borsamız Meclis Başkanı Ali Toraman,Borsamız Kurucu Meclis Başkanı Nurettin Öztekin,Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Atsan,Borsamız Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Sercan Yaşar tarafından bizzat Okul Müdürlüklerine teslim edildi.

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, ihtiyaç sahibi 1000 öğrenciye dağıtılan bot yardımları ilgili olarak yaptığı açıklamasında; Buradan önemli katkılarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Tüm öğrencilerimiz botlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum’ diyerek açıklamada bulundu.