besttourbooking.com

Çarşamba Ticaret Borsası 4 Derslik Okul Yaptırıyor

Çarşamba Ticaret Borsası, ilçenin Karakaya Köyünde 4 derslikli okul yaptıracak. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, okul yaptırma konusunda hayırseverlerin ciddi desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Çarşamba Ticaret Borsası 4 Derslik Okul Yaptırıyor
'Eğitime Yüzde 100 Destek' kampanyası çerçevesinde, Çarşamba Ticaret Borsası tarafından yaptırılacak okul için Samsun Valiliği'nde protokol imzalandı.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, çok hayırlı bir işe öncülük ettiklerini söyledi. Çarşamba Ticaret Borsası'nın eğitime sürekli destek verdiğini belirten Aksoy, "Çarşamba'nın Karakaya Köyü'nde 4 derslikli bir okula ihtiyacımız vardı. Borsamız, hayırsever kurum kimliği ile bu okulu yapmayı üstlendi. Daha önce bir yüksek okul yaparak üniversitemizin hizmetine sunmuştu. Yine Borsa Başkanı Kazım Yılmaz da kendi adına bir okul yaptırıp MEB'e devretmişti. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum. " dedi.

Eğitime verilen desteği çok önemsediklerine dikkat çeken Vali Aksoy, çocukların sağlıklı ve eğitimli bireyler olarak yetişmelerinde önemli görevler düştüğünü ifade etti. Aksoy, şunları ifade etti:

"Eğitim ve öğretimde daha ileriye gelmemizde hayırseverlerin katkısı bu anlamda çok önemli. MEB'in yatırımlarının yetersiz kaldığı durumlarda hayırseverler devreye girerek, önemli bir açığı kapatıyor. Bu konuda katkılarını esirgemeyen bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum. "

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz ise ilçesinin Karakaya Köyü'nde yaptırılacak okulun ciddi bir eksikliği kapatacağına inandığını belirterek, gelecek nesillere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Karakaya köy yolunun çok bozuk olduğuna dikkat çeken Yılmaz, Vali Aksoy'a, "Biz okulu yaptıralım, siz de köy yolunun yapımı için destek verin. " çağrısında bulundu
Çarşamba Ticaret Borsası 4 Derslik Okul Yaptırıyor
Çarşamba Ticaret Borsası 4 Derslik Okul Yaptırıyor
Çarşamba Ticaret Borsası 4 Derslik Okul Yaptırıyor